Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10310 tainies online.

google Τι σημαίνει ο μυστικός κωδικός που εμφανίζεται στο ThePirateBay.se;


NEW FACEBOOK PAGE !!!

Τι σημαίνει ο μυστικός κωδικός που εμφανίζεται στο ThePirateBay.se; ταινιες online seires oipeirates greek subs

Τι σημαίνει ο μυστικός κωδικός που εμφανίζεται στο ThePirateBay.se; ταινιες online seires oipeirates greek subs
Όταν πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για το επιστροφή του thepiratebay.se domain,είχαμε δει μία “πειρατική σημαία” όπως επίσεις και ένα χρονόμετρο που μετράει τις ώρες που έχουν περάσει από την έφοδο της σουηδικής αστυνομίας στο datacenter τους.
Λίγο μετά όμως στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίστηκε ένας περίεργος κωδικός πυροδοτώντας σενάρια για το τι μπορεί να σημαίνει!
Αμέσως μετά αλαξε και το κεντρικό logo το οποίο αντικαθίσταται από ένα πειρατικό πλοίο από το οποίο ξεπηδά η “λερναία ύδρα”
Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Μάλλον πρόκειται  για ένα BitTorrent Sync key που δίνει πρόσβαση σε ένα shared forder που περιέχει την torrent database του ThePirateBay. Ο φάκελος, εκτός από το σύνολο των torrent files του PirateBay περιέχει και ένα readme αρχείο με το εξής κείμενο:
– Place your stuff in the right categories
– Keep the 6 categories that TPB had
— Audio, Video, Applications, Games, Porn and Other
– IRC: http://webchat.freenode.net – #tpbbtsync
If they cut off one head, two more shall take it’s place…
Hail HYDRA!
Το  BitTorrent Sync, πρόκειται για ένα peer-to-peer file synchronization tool διαθέσιμο για Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Windows Phone και BSD. Μπορεί να συγχρονίσει αρχεία μεταξύ συσκευών σε ένα τοπικό δίκτυο ή μεταξύ απομακρυσμένων συσκευών μέσω Internet με την ασφάλεια της τεχνολογίας P2P.
Όσο για το logo είναι πασιφανές πως θέλει να περάσει το μήνυμα πως όσο οι αρχές κόβουν κάποια από τα κεφάλια των πειρατών τόσο θα ξεφυτρώνουν περισσότερα
Παρακολουθούμε το θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…επισκεφτείτε το  http://techsmart.gr/ για να μαθενετε ολα τα τελευταια νεα ποου αφορουν τις εξελιξει στο thepiratebay
Ακολουθείστε μας στο > Instagram <

Παρόμοια
Σχόλια Θέλετε να σχολιάσετε?