Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10736 tainies online.

google Jaws Collection (1975-1987)

Jaws Collection (1975-1987)

Με Ελληνικούς υπότιτλους – Greek subs
Jaws Collection (1975-1987) ταινιες online seires oipeirates greek subs
Jaws Collection (1975-1987) ταινιες online seires oipeirates greek subs


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Jaws είναι μια αμερικανική franchise ταινία που αποτελείται από ένα μυθιστόρημα, τέσσερις ταινίες, μια βόλτα θεματικό πάρκο, και άλλα tie-σε εμπόρευμα. Το franchise επικεντρώνεται κυρίως σε μεγάλο λευκό καρχαρία , και τις επιθέσεις της στους ανθρώπους σε συγκεκριμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Η οικογένεια Brody εμφανίζεται σε όλες τις ταινίες ως πρωταρχική αντίθεση προς τον καρχαρία. Η αρχική ταινία βασίστηκε σε ένα μυθιστόρημα που γράφτηκε από τον Peter Benchley , η οποία είναι εμπνευσμένη από τις επιθέσεις καρχαρία Jersey Shore του 1916. Benchley θα προσαρμόσει το δικό του έργο , μαζί με τη βοήθεια από την Carl Gottlieb και Howard Sackler, στα 1975 ταινία Jaws , η οποία κατευθύνθηκε από το Steven Spielberg . Αν Gottlieb θα πήγαινε για να στυλό δύο από τις τρεις συνέχειες, ούτε Benchley ή Spielberg θα επιστρέψει στη σειρά ταινιών με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Η πρώτη ταινία θεωρήθηκε ως ορόσημο στην ιστορία του κινηματογράφου ταινία? Έγινε ο πατέρας του καλοκαιριού ταινίες blockbuster και ένα από τα πρώτα « υψηλή αντίληψη . “ταινίες [ 1 ] [ 2 ] Η ταινία είναι επίσης γνωστή για την εισαγωγή των περίφημη μουσική του Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος ήταν ένα απλό μοτίβο εναλλασσόμενων των σημειώσεων Ε και ΣΤ του ένα πιάνο. Θέμα Ουίλιαμς θα πήγαινε για να κερδίσει ένα Όσκαρ . Η ταινία θα κερδίσει άλλα βραβεία της Ακαδημίας, και ακόμη και να είναι υποψήφια για την καλύτερη εικόνα.

Jaws Collection (1975-1987) ταινιες online seires oipeirates greek subsΓια να δείτε την ταινία επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους παρόχους (HDvid.tv, Openload ή Streamcloud) Εάν είστε από κινητό ή tablet σας προτείνουμε HDvid.tv


[JAWS 1] @ ΕΔΩ


[JAWS 2] @ ΕΔΩ


[JAWS 2] @ ΕΔΩ


Ακολουθείστε μας στο > Instagram <

Σχόλια Θέλετε να σχολιάσετε?