Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10311 tainies online.

google New Worlds 2012


NEW FACEBOOK PAGE !!!

New Worlds 2012 ταινιες online seires oipeirates greek subs

New Worlds 2012 ταινιες online seires oipeirates greek subs

!–>

Τοποθετημένο στο 1680 (πρόκειται για το σίκουελ του: “The Devil’s *****”New Worlds 2012 ταινιες online seires oipeirates greek subs είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, απώλειας και της ανθρώπινης τιμήs που καταβάλλεται για τις ελευθερίες που απολαμβάνουμε σήμερα.
Ακολουθούμε τις τύχες των τεσσάρων νέων ανθρώπων – της Μπεθ, της Χοπ, του Άμπε και του Νεντ – από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, οι οποίοι βρίσκονται σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς.
Τους βλέπουμε να αγωνίζονται, καθώς είναι διχασμένοι ανάμεσα στην αγάπη και τα ιδανικά στη σκληρή πραγματικότητα του μεταβαλλόμενου κόσμου. Στην Αγγλία, η μοναρχία του Καρόλου Β’ έχει προδώσει τις υποσχέσεις της και επανήλθε στην τυραννία. Πίσω από την παρακμή της Αυλής,ο τρόμος καταστέλει τις ελευθερίες που κερδίθηκαν με τόσο αίμα κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου της Αγγλίας όταν ο Καρόλος Α’ εκτελέστηκε. Στην Αμερική, τα πλοκάμια της κρατικής τρομοκρατίας φθάνουν στους Άγγλους άποικους της Νέας Αγγλίας που αγωνίζονται να αποτινάξουν τα δεσμά του αγγλικού Στέμματος.
Ταυτόχρονα, οι άποικοι πασχίζουν να κρατήσουν τα εδάφη από τους γηγενείς Ινδιάνους, χύνοντας πολύ αίμα στη διαδικασία – σε μια ανατριχιαστική ηχώ της τυραννικής συμπεριφοράς απ’ την οποία θέλησαν να ξεφύγουν από τη στιγμή που πέρασαν τον Ατλαντικό.
STREAMIN
01 – 02 – 03 – 04

VIDTO    
01 – 02 – 03 – 04
Ακολουθείστε μας στο > Instagram <

Σχόλια Θέλετε να σχολιάσετε?